Tableti


tableti

Budući da su nove tehnologije sastavni dio svih struktura društva, a osobito obrazovnih procesa, nameće se potreba dodatnog obrazovanja nastavnog kadra. Mobiteli, tableti i laptopi postali su sastavni dio svakodnevnice te je nužno uključiti ih u redovne nastavne procese.

Sudjelovanjem na tečaju “Using Technology for Teaching English”, profesorice su usvojile nova znanja i vještine vezane uz digitalizaciju nastave te se upoznale s najnovijim svjetskim trendovima u podučavanju stranih jezika.

Tečaj su vodili neki od najiskusnijih predavača s renomiranih britanskih sveučilišta – Graham Workman, Lucy Norris, Mark Skipper. Njihova znanja i iskustva u korištenju digitalnih tehnologija u nastavi te brojni nastavni materijali korišteni tijekom tečaja znatno će osvježiti i obogatiti nastavu stranih jezika u ustanovi Maksima, ali i šire.

Naše PAPPAGALLO teacherice – profesorice PAPPAGALLO Ustanove Maksima, rado će u sklopu diseminacijskog procesa podijeliti sva novostečena znanja, vještine i materijale s kolegama profesorima stranih jezika splitskih i regionalnih škola.

Dragi Pappagallovci, nastava će biti još veselija i zanimljivija! Svi se radujemo!

Saznajte

(for an English version, scroll down) Godinama su članovi Pappagallo…

Planet Pappagallo je mjesto gdje se jezici usvajaju na najzabavniji…

Program POLIGLOT škole Pappagallo omogućuje najbolje ulaganje u Vaše dijete.…

Pappagallo stavlja akcent tamo gdje treba za postizanje najučinkovitijih rezultata…

Ljeto je vrijeme za odmor i zabavu. Učenici škole Pappagallo…