O Pappagallu


team member

Maša Reić Kriletić prof.


Ravnateljica

„U školi Pappagallo sve smo podredili našim učenicima: od uređenja učionica, najmodernije multimedijalne opreme do nastave s mladim, ambicioznim predavačima i izvornim govornicima i zabavnih, edukativnih izvannastavnih aktivnosti. Naši učenici su naš prioritet“

Pappagallo je škola koja je svoju dugogodišnju tradiciju posvetila razvijanju posebnih i dugotrajnih odnosa sa obiteljima svojih polaznika što je zapravo i razlog zašto se isti polaznici , od svoje četvrte godine, iz godine u godinu vraćaju u našu školu te dijele neprocjenjivo iskustvo učenja stranih jezika i otkrivanje stranih zemalja i svjetskih metropola upravo s nama.

Škola stranih jezika Pappagallo utemeljena je 1989. godine, a tijekom trideset godina izrasla je u najpoznatiju i najbolju školu stranih jezika na ovom području. Ono što nas izdvaja od drugih jest prvenstveno jedinstven pristup učenju i polaznicima: duga tradicija i najsuvremenije metode u podučavanju stranih jezika. Škola nudi tečajeve engleskog, talijanskog, njemačkog, španjolskog , ruskog , japanskog i kineskog jezika, te hrvatski jezik kao strani jezik. Naravno, treba naglasiti i da su svi programi usklađeni s europskim kriterijima vrednovanja tako da je u našoj školi moguće pohađati tečajeve i dobiti diplomu koja služi kao javna isprava, ali i pripremiti se za cijeli niz međunarodno priznatih ispita.

Ponosni smo na svoj profesionalnih tim profesora koji nerijetko ostavljaju značajan trag na svoje polaznike svojim znanjem, entuzijazmom ,predanošću kao i odnosom koji grade sa svojim učenicima.
Samu nastavu moguće je pohađati na četiri različite lokacije: na Bačvicama ( Gupčeva 12), Žnjanu ( Žnjanska 4 ) i na Spinutu ( Teslina 16A ).

Osim u prostorima škole , nastava se odvija i u brojnim gradskim poduzećima i bankama s obzirom na to da se trudimo da svi naši tečajevi budu prilagođeni samim polaznicima. U tom pogledu nudimo i tečejeve poslovnog jezika te konverzacijske tečajeve, u sklopu grupe ili u obliku individualne nastave.

Cilj škole Pappagallo uvijek je bio opravdati povjerenje koje nam se daje iz godine u godinu te tako svojim radom zadržati naslov prijateljske škole visokih standarda.

Saznajte

(for an English version, scroll down) Godinama su članovi Pappagallo…

Planet Pappagallo je mjesto gdje se jezici usvajaju na najzabavniji…

Program POLIGLOT škole Pappagallo omogućuje najbolje ulaganje u Vaše dijete.…

Pappagallo stavlja akcent tamo gdje treba za postizanje najučinkovitijih rezultata…

Ljeto je vrijeme za odmor i zabavu. Učenici škole Pappagallo…