Međunarodna suradnja


yle_header

YLE

U organizaciji British Councila – čiji smo JEDINI ZLATNI PARTNER U DALMACIJI! – svakog lipnja naši osnovci pristupaju Young Learners Cambridge ispitima za osnovce.

Naši Pappagallovci hrabro izlaze na ispite i rezultati na diplomama su uvijek odlični!

Pappagallo Teacheri ponose se uspjesima svoje djece.

 

CILS

Pappagallo je ponosni regionalni partner i dugogodišnji suradnik Universita degli Studi di Siena za CILS ispite. Rezultati koje ostvaruju naši polaznici su svake godine fantastični. Pappagallovci su pravi poligloti i izvanredno napreduju velikim dijelom zahvaljujući našim profesoricama Ivani Mandalinić i Marini Dević koje su obje diplomirale Italiji, talijanski govore od djetinjstva pa su poput izvornih govornika! Također, profesorica Mandalinić je certificirani ispitivač za RH od strane Universita degli Studi di Siena.

U Pappagallu redovito gostuju i izvorni govornici talijanskog s kojima naši polaznici mogu dodatno vježbati i razgovarati!

 

MEĐUNARODNA SURADNJA

Pappagallo je škola koja je svoju dugogodišnju tradiciju posvetila razvijanju posebnih i dugotrajnih odnosa s certificiranim ispitnim centrima iz Velike Britanije, Španjolske, Italije itd. Kvalitetna međunarodna suradnja i komunikacija omogućava nam da uvijek pratimo trendove i svojim polaznicima pružimo najbolje moguće obrazovanje.

Pappagallo je veliki pobornik cjeloživotnog učenja, naše profesore šaljemo na edukacije kako bi još spremniji dočekali novu školsku godinu te kako bi mogli kvalitetno prenijeti znanje svim našim polaznicima.

Pappagallovim polaznicima na satove u goste dolaze studenti iz europskih zemalja koji kroz Erasmus+ program obavljaju stručnu praksu u našoj školi. Djeca sa studentima pričaju isključivo na stranom jeziku, dobivaju odgovore na sva znatiželjna pitanja, a našim gostima daju priliku da iz prve ruke dožive kako je to raditi u suvremenoj nastavi stranih jezika! Osim toga, strani studenti na stručnoj praksi održavaju redovite besplatne aktivnosti: storytelling za mlađe i radionice njihovog materinjeg jezika za malo stariju djecu!

Saznajte

(for an English version, scroll down) Godinama su članovi Pappagallo…

Planet Pappagallo je mjesto gdje se jezici usvajaju na najzabavniji…

Program POLIGLOT škole Pappagallo omogućuje najbolje ulaganje u Vaše dijete.…

Pappagallo stavlja akcent tamo gdje treba za postizanje najučinkovitijih rezultata…

Ljeto je vrijeme za odmor i zabavu. Učenici škole Pappagallo…